Resan till Västkusten lördagen den 18:e september närmar sig och vi blir totalt 12 st. som deltar och är nu fulltecknad. Chaufförer är Anders Sällberg, Lars-Eric Johansson och Egert Fransson. (Enligt klubben så delar deltagarna i varje bil på 20 kr/milen.)

Vi kommer att börja med Korshamn vid Morups Tånge och därefter planerar vi att köra vidare till en lokal som nog inte många känner till, Munkagårdfloen. Sedan fortsätter vi till Siks strandängar och därefter till Galtabäck för att avsluta vid Getterön i Varberg. Naturum på Getterön har öppet alla dagar mellan kl.10-16. (Där kan vi se utställningar, köpa kikare, böcker m.m. och fika på café Kvittra.)  Väder, vind och fåglarna avgör dock hur vi slutligen lägger upp resan.

Ta med fika både för förmiddag och eftermiddag. Eventuell lunch kan ätas på eller innan Getterön. Vi samlas på kommunhusets parkering, vid Storgatan-Apladalsgatan, för av resa kl. 06:30 och vi beräknar vara hemma vid 17-18-tiden.

Skulle väderprognosen visa på riktigt dåligt väder så ställs resan in. Se då Obs-boken på hemsidan kvällen innan efter kl. 16.

Har du frågor kan du kontakta Leif på tel. 070-595 25 03 eller Egert på tel. 070-586 56 52 

Varmt välkomna!

Leif och Egert