Värnamo Filmhistoriska Festival äger rum 18-21 april och på lördagen 20 april kl. 13:30 visas långfilmen Pica Pica som berättar om skatornas liv under ett år i stockholmsförorten Vällingby. När Pica pica hade premiär på svenska biografer 1987 var det på flera sätt en banbrytande dokumentär.
– Den var lite annorlunda när den kom, utan speakerröst och med mycket dokumentära ljud. Det var min första biograffilm och den gick mot förmodan rätt så bra, för det kan ju ses som en ganska smal film, säger regissören Mikael Kristersson. Nu ser han fram emot att få presentera visningen av sin film på Värnamo Filmhistoriska Festival.

Vi har två biljetter till filmen som lottas ut bland medlemmarna. Delta i utlottningen genom att skicka ett sms till 070-4540999 senast torsdag 18 april. Är ni två som vill gå tillsammans så deltar ni i lottningen som par.